Nieuws > 2017 > 04

  • 06
  • apr

Nieuwe circulatieplan Gent

Geachte klanten, 

Deze week is het nieuwe circulatieplan in werking getreden in Gent. Voor de mensen die via "Het Zuid" of via "De dampoort" komen is er niets veranderd, je blijft gewoon rijden als voorheen. Want de auto's moeten in de Vrijdagsmarkt parking geraken. 

Verder wil ik onze rode en groene vrienden danken die denken dat je file's oplost door mensen meer te laten rondrijden om ergens te geraken(want indien je naar een andere zone wil in Gent moet je wel veel rondrijden). Graag innen ze de taksen en accijnzen op auto's , maar willen ze die wagens dan niet zien rondrijden.

Gent heeft sinds jaren last van nachtlawaai, vuile straten, stank etc.. maar daar wordt niets aan gedaan, want vrijheid / blijheid.  Of hoe een gewezen schepen van feestelijkheden teveel in zijn rol van feestelijkheden is gebleven ipv een burgemeester te zijn voor de Gentenaren.

 

MeerTerug naar de lijst