Nieuws > 2011 > 04

  • 30
  • apr

Gestolen originele tekeningen Willy Vandersteen

Een goede week geleden zijn 4 originele voorkaften en 2 Bessy platen van Willy Vandersteen gestolen in de winkel. Een klacht bij de politie wordt neergelegd. Afbeeldingen vind u hier onderaan. Al mijn klanten zullen volgende week ook een verzoek via mail krijgen om deze pagina te bekijken.

Via deze weg wil ik de mensen vragen om me te helpen de dieven te vinden. Er bestaat maar één versie van elk van deze tekeningen, dus als ze worden aangeboden via eender welke site (ebay, catawiki, kapaaza etc..) zijn het zeker deze. Een beloning wordt gegeven aan diegene die me helpt dit terug te vinden.

Voor eventueel geintresseerde kopers... de klacht blijft lopen ivm deze tekeningen, dus het is af te raden ze toch te proberen te kopen.

MeerTerug naar de lijst

Ander Nieuws


Blijf op de hoogte

Wil je alle nieuws van Adhemar in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan als de bliksem in op onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief Inschrijven